The World Loves
The World Loves

Open positions

Copywriter Internship

 

Copywriter Internship

Älskar du att skriva och kan anpassa dina texter efter olika kanaler och målgrupper? Nu letar vi efter en intern som gillar att skriva både kreativt och informativt för att förstärka oss på copy-fronten. 

Du pluggar gärna med inriktning på kommunikation och är van att jobba i projektgrupper med blandade kompetenser. Du bör först och främst ha ett digitalt tänk och vara bra på att se helheten i projekt. Samt att du vill/kan bidra på flera håll i ett projekt, snarare än att vara väldigt låst i just din roll. Vi tror att du är bekväm att jobba i en internationell miljö, med både kollegor och kunder som kommunicerar på engelska, stort plus om du är van att skriva på engelska alltså! Du bör vara strukturerad och gilla att presentera ditt arbete för både kunder och medarbetare.

 I utbyte erbjuder vi en härlig miljö på ett ambitiöst företag som utmanar och ger dig möjlighet att växa och utvecklas i rollen!

Dina kompetenser:

  • Skriva både långt och kort, för webb, appar, print och sociala medier
  • Research och koncept-arbete
  • Anpassa tonalitet för olika kanaler och målgrupper

Om oss:

The World Loves är en digital varumärkesbyrå med fokus på digital design, strategi, kommunikation och user experience. Vi är ett litet och ganska familjärt gäng som trivs i varandras sällskap och gärna äter lunch ihop, styr upp roliga after works och quizzar tillsammans. Bland våra kunder finns bland andra Swish, Samsung, Vagabond, RFSU, Rayvr och Granngården. Vi sitter vid Östermalmstorg i Stockholm.

 

Låter det intressant?

Då vill vi höra från dig! Skicka arbetsprover och personligt brev till:

vanda.wide@theworldloves.com